Nová služba RYDE SHUTTLE: Cesta ku komplexnejšej Taxi službe v Bratislave. Transfery do vybraných lokalít na 8 miestnych elektrických Mercedesoch.

RYDE SHUTTLE

RYDE SHUTTLE - RYDE Taxi s hrdosťou oznamuje príchod svojej najnovšej služby, ktorá bude od 24.04.2024 prinášať revolúciu vo svete taxi kyvadlovej dopravy na krátke vzdialenosti. Smerujúc k ekologickej budúcnosti a zážitkom vysokej kvality, RYDE SHUTTLE predstavuje prvú službu v Bratislave a na Slovensku, ktorá využíva na tieto účely výhradne elektrické vozidlá v najvyššej výbave, značky MERCEDES-BENZ, model EQV.

RYDE SHUTTLE je viac ako len dopravná služba; je to skutočný komfortný a ekologický zážitok. S mobilnou aplikáciou, ktorá je jednoduchá a intuitívna, zákazníci môžu jednoducho a pohodlne objednať svoju jazdu na najpopulárnejšie destinácie v blízkom okolí Bratislavy. S vyzdvihnutím v Bratislave a okolí, RYDE SHUTTLE ponúka spoľahlivé, pohodlné a bezpečné cestovanie s minimálnymi nákladmi a maximálnou kvalitou.

V rámci našej misie ponúknuť prvotriedny zážitok z cestovania, RYDE SHUTTLE začína svoje jazdy už od 49 € s DPH. S cenovou politikou zameranou na dostupnosť pre všetkých, RYDE SHUTTLE sa snaží poskytnúť kvalitnú službu za férovú cenu.

Cieľom služby je poskytovať spoľahlivé, ekologické a dostupné cestovanie v Bratislave a okolí. RYDE SHUTTLE prináša do života obyvateľov a firiem hlavného mesta SR dlhodobo žiadanú službu s cieľom ponúknuť zákazníkom nový spôsob cestovania, ktorý je nielen pohodlný, ale aj ohľaduplný k životnému prostrediu a hlavne vďaka objednaniu cez aplikáciu, maximálne jednoduchý.

Prvé plánované jazdy s RYDE SHUTTLE sú už dostupné na objednanie dnes. S plánovaním iba s 3 hodinovým predstihom môžu zákazníci zažiť novú úroveň pohodlia a efektivity na svojich cestách a spoľahnúť sa tiež na dostupnosť služby aj na poslednú chvíľu.

Nečakajte a objednajte si svoju prvú jazdu s RYDE SHUTTLE ešte dnes priamo cez mobilnú aplikáciu RYDE Taxi.

Stiahnite si mobilnú aplikáciu dostupnú na platformách iOS a Android.

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov