Vodič RYDE Taxi Bratislava - Exkluzívna ponuka

staň sa vodičom

„Byť vodičom taxislužby je prácou pre profesionálneho vodiča z povolania. Vodič zodpovedá nielen za tých, čo sedia v jeho aute, ale aj za všetkých ostatných, ktorí sa zúčastňujú cestnej premávky.“ hovorí JUDr. Ján Palkovič, predseda predstavenstva spoločnosti RYDE, a.s.

Spoločnosť RYDE ponúka vodičom Taxi (držiteľom taxikárskej koncesie) výnimočné podmienky tým, že poskytujeme partnerskú spoluprácu s možnosťou primeraného zárobku a na druhej strane i oddychu s možnosťou venovať sa rodine a priateľom. Nemotivujeme vodičov tieto hodnoty prekračovať.

U nás nenájdete vodičov horších alebo lepších. Všetci, ktorí sú našimi partnermi, majú rovnaké podmienky, ponúkajú rovnaké služby a prešli náročným výberovým konaním. Veríme v demokraciu služby, kde má každý šancu uspieť a ponúkať rovnakú kvalitu, na ktorú má klient nárok. Pevne veríme, že klient má záujem o službu, ktorej podstatou je premiestnenie z bodu A do bodu B, avšak zaujíma ho aj, do akého vozidla nastupuje a kto ho riadi.

Sme si vedomí, že spokojnosť vodiča/taxikára je kľúčová na to, aby svoju spokojnosť a záujem vedel pretvoriť do kvality poskytovanej služby.

Spoločnosť RYDE hľadá vodičov Taxi s výbornou znalosťou mesta Bratislava. Ste držiteľom platnej koncesie taxikára (ak nie, dokážete si ju vybaviť do 30 dní), ste zodpovedný, spoľahlivý, s ľudským a pro-zákazníckym prístupom a zároveň i výborným vodičom?
Máte možnosť pridať sa k nám! Ponúkame prenájom nového motorového vozidla pre vodiča za 0,05 €/deň bez DPH a čo si vyjazdíte je len Vaše, bez akejkoľvek provízie z Vašej tržby. RYDE Taxi Bratislava ponúka aj finančnú dotáciu svojim vodičom do výšky 1.000€ do 31.07.2022 a istú garanciu zárobku.


Čo prináša nová spoločnosť RYDE Taxi pre Bratislavu?
Prinášame sprostredkovanie prepravy osôb prostredníctvom digitálnej aplikácie s novým jednotným vozovým parkom. Naše automobily sú bezpečné a s jazdami pre klientov za rozumné ceny. Nepotrebujete svoje motorové vozidlo, pretože budete jazdiť na našom prenajatom, vždy novom vozidle. Jednotný vozový park taxíkov RYDE prináša vysokú kvalitu služieb našim klientom, tzv. náš "JEDNOTNÝ ŠTANDARD“, kde klient bude vždy vedieť akým vozidlom bude zabezpečená jeho preprava.

 

Partnerské výhody a benefity pre našich vodičov

Balík RYDE Taxi, ďalej okrem vozidla obsahuje aj povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie vozidla pre taxislužby, servis iba v našich autorizovaných servisoch a taktiež prezutie a uskladnenie pneumatík. Rovnako od nás dostanete aj magnetický strešný označovač TAXI, RYDE polep na vozidlo, deliacu poly-karbonátovú prepážku do vozidla a firemné brandové oblečenie RYDE. Vaše zárobky Vám prídu na účet každý týždeň, bez akejkoľvek provízie z Vašej tržby.

 

Pre záujemcov - informácie o výberovom konaní

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chceli by ste jazdiť pre RYDE Taxi, napíšte nám na náš e-mail info@ryde.sk a dozviete sa viac. Následne Vás náš tím Vás bude kontaktovať. Po overení a schválení si budete môcť stiahnuť našu digitálnu aplikáciu RYDE do svojho mobilného telefónu.

E-mail: info@ryde.sk

 

Chápeme službu RYDE Taxi ako službu v rámci trojuholníka, t. j. medzi službou RYDE - vodičom taxíka –  a klientom.

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov