10 SKRYTÝCH MIEST V BRATISLAVE

 

Bratislava je plná krásnych a zaujímavých miest, ktoré mnoho návštevníkov mesta nikdy neuvidí. Preto sme sa rozhodli zdieľať s vami 10 skrytých miest v Bratislave, ktoré určite stoja za návštevu a pritom využiť naše rýchle a spoľahlivé služby RYDE Taxi Bratislava.

 

1. Skrytý park Medická záhrada

Vstúpte do tajomného parku a objavte jeho krásu a zázračné liečivé vlastnosti! Skrytý park v medickej záhrade v Bratislave ponúka návštevníkom útočisko od každodenného zhonu a stresu, ako aj možnosť relaxovať v prírodnom a terapeutickom prostredí. Choďte na prechádzku po zelených alejách, objavte skryté záhrady a kútiky, ktoré poskytujú pokoj a ticho. Tento park je určený pre všetkých, ktorí hľadajú únik a oddych v prírode. Príďte a užite si jeho krásu!

Ak sa tam chcete odviezť stiahnite si našu apikáciu RYDE: Taxi aplikácia, ktorá je dostupná ako na App Store, tak aj na Google Play.

Adresa: 57, Špitálska 2181, 811 08 Bratislava

 

2. Sandberg (Pieskovec)

Sandberg je bývalý pieskový lom nachádzajúci sa v Bratislave. Tento pahorok ponúka úchvatný výhľad na mesto a jeho okolitú prírodu. Je obľúbeným miestom na prechádzky a pikniky pre miestnych obyvateľov. Navštíviť Sandberg je skvelý spôsob, ako si vychutnať prírodné scenérie a oddýchnuť si od ruchu veľkomesta.

Adresa: 841 07 Devínska Nová Ves

 

3. Cafe Hexe

Táto kaviareň sa nachádza na poschodí budovy v centre mesta a ponúka krásny výhľad na Staré Mesto. Je to skvelé miesto na relax, čítanie knihy alebo prácu na počítači. Táto kaviareň ponúka jedinečnú atmosféru, kde sa môžete uvoľniť a vychutnať si vynikajúcu kávu, čaj alebo niektoré z ich špecialít. Cafe Hexe vás okúzli svojou jedinečnou výzdobou a príjemnou atmosférou, ktorá vás pritiahne a nechá vás tam zostať. Je určená pre každého, kto hľadá miesto, kde si môže vychutnať chvíle oddychu a relaxu v príjemnom prostredí.

Adresa: Mikulášska 193/3, 811 01 Bratislava-Hrad 

 

4. Kochova záhrada

Vstúpte do jednej z najkrásnejších záhrad v Bratislave a objavte kúsok raja na zemi - Kochovu záhradu! Táto záhrada je plná života a farieb a ponúka návštevníkom nádherné výhľady na historické centrum mesta. Prejdite sa po záhrade a obdivujte krásne fontány, sochy a kvetinové záhony. Kochova záhrada je miestom, kde sa môžete uvoľniť a vychutnať si krásy prírody v srdci mesta. Táto záhrada je určená pre všetkých, ktorí hľadajú miesto na oddych a relax po náročnom dni. Prídite a prežite jedinečný zážitok v Kochovej záhrade!

 

Kochovu záhradu nájdete v bratislavskom Starom Meste nad Palisádami. Jedná sa o kopcovitý terén a tak aj záhrada sa nachádza uprostred kopca, na Hradných vŕškoch  pod Slavínom. Vchod do záhrady je z hornej časti, od Bartoňovej ulice.

 

5. Urban House

Urban House je skrytý konceptuálny priestor v historickom centre Bratislavy. Tento kreatívny a alternatívny priestor kombinuje kaviareň, reštauráciu, galériu a klub v jednom. Urban House je známy pre svoju jedinečnú atmosféru, trendy dizajn a rôzne podujatia vrátane výstav, koncertov a tematických večierkov. Je to miesto, kde sa stretáva mladá a umelecky zameraná komunita, a je ideálne pre tých, ktorí hľadajú netradičné a inšpiratívne zážitky.

Adresa: Laurinská 213/14, ground floor, 811 01 Bratislava

 

6. Baryk

Baryk je jedným z kultových podnikov v Bratislave, ktorý sa nachádza v centre mesta. Podnik sa charakterizuje tým, že je to kaviareň a zároveň vínny bar, kde sa taktiež nachádza detský kútik, ktorý v mnoho podnikoch nenájdete. Je známy svojou neformálnou atmosférou a autentickým štýlom, čo robí z neho obľúbené miesto medzi miestnou komunitou a návštevníkmi. Interiér Baryku je zariadený v retro štýle s prvkami industriálneho dizajnu. Máte tu možnosť posedieť si na starom nábytku, ktorý vytvára príjemné a pohodlné prostredie. Bar je zdobený rôznymi vintage predmetmi a plagátmi, čo dodáva miestu osobitý charakter.

Adresa: Anenská 4, 811 07 Bratislava

 

7. Horský park Koliba

Horský park Koliba v Bratislave, ponúka návštevníkom príležitosť prežiť deň v nádhernom prostredí horskej prírody. Tento park je ideálny pre rodiny s deťmi, turistov aj pre tých, ktorí hľadajú relax v príjemnom prostredí. Horský park Koliba ponúka množstvo atrakcií pre deti, vrátane detského ihriska, lanového centra, zábavných atrakcií a ďalších aktivít. Pre dospelých je tu množstvo turistických chodníkov s nádhernými výhľadmi na mesto a okolie. Okrem toho sa môžete občerstviť v miestnych reštauráciách a bufetoch.  

Adresa: Koliba, 841 04 Bratislava

 

8. Skrytý klub Nu Spirit

Klub Nu Spirit sa vyznačuje svojou autentickou a neopakovateľnou atmosférou. Jeho intímne a priateľské prostredie vytvára pocit pohodlia a súkromia, čo prispieva k jedinečnému zážitku z hudobnej scény. Stal sa miestom, kde sa stretáva a spája komunita hudobných nadšencov, umelcov a milovníkov kultúry. Jeho intímne prostredie a príťažlivý hudobný program vytvárajú priestor pre interakciu, zdieľanie a vytváranie nových priateľstiev medzi rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi.

Adresa: Medená 96/16, 811 02 Staré Mesto, Bratislava

 

9. Veľký Draždiak

Veľký Draždiak je veľké jazero nachádzajúce sa na južnej strane Bratislavy. Je to obľúbené miesto pre oddych a relaxáciu. S RYDE Taxi Bratislava sa tam dostanete rýchlo a pohodlne. Môžete si vychutnať prechádzku okolo jazera, robiť piknik na jeho brehoch alebo si zaplávať v jeho čistej vode.

Adresa: Tematínska 10, 851 05 Veľký Draždiak-Petržalka

 

10. Rusovský zámocký park

Rusovský zámocký park je rozsiahly a nádherný park nachádzajúci sa v Bratislave. Svojou veľkou rozlohou poskytuje priestor na prechádzky, pikniky a relaxáciu v prírodnom prostredí. Park je obklopený lesmi a ponúka rôzne turistické trasy, ktoré vás zavedú k malebným jazerám a zrúcaninám zámkov. Tento skrytý klenot je ideálnym miestom pre oddych od rušného mestského života.

Adresa: 851 10 Rusovce

 

Ak sa tam chcete odviezť stiahnite si našu apikáciu RYDE: Taxi aplikácia, ktorá je dostupná ako na App Store, tak aj na Google Play.

 

Toto boli naše odporúčania pre 10 skrytých miest v Bratislave. V meste je ešte mnoho ďalších skrytých klenotov, ktoré stojí za to objaviť. Ak hľadáte nezvyčajné miesta a zážitky, neváhajte sa vydať na cestu a objavovať krásy tohto nádherného mesta.

 

Ak sa rozhodnete tieto miesta objaviť, využite služby RYDE Taxi Bratislava, ktorá vám poskytne rýchle a spoľahlivé prepravné služby po meste. Tak neváhajte a začnite svoju cestu za objavovaním skrytých miest Bratislavy práve s RYDE Taxi. Čítajte ďalej a objavujte krásy tohto nádherného mesta!

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov