Pošli svoj kód a získaj 15 eur

referral

Už rok Vám RYDE Taxi Bratislava prináša svoje služby za prijateľné ceny. Aj z toho dôvodu prichádza s novinkou pre svojich verných zákazníkov, ktorých chce štedro odmeniť prostredníctvom odmeny v podobe kreditu, ktorý môže klient po splnení podmienok spokojne využívať. Ponuka platí od 21.09.2022 do 21.12.2022.

Touto vyššie spomínanou inováciou v aplikácii sú takzvané „referraly“, teda funkcia odporúčania. Nie je na tom nič zložité - pokiaľ už registrovaný klient (alebo pozývateľ) pozve cez link alebo referenčný kód troch priateľov a tí splnia určité podmienky, pozývateľovi sa do klientskej peňaženky v aplikácií pripíše kredit v hodnote 15€. Tento odporúčací bonus je možné získať len jeden krát a len do určitého času. Akonáhle tento bonus získate, jeho využite nie je nijako limitované a bonus je možné využiť na viac jázd s RYDE Taxi.

Podmienky:

  1. Registrovaný používateľ (Pozývateľ) pozve troch svojich priateľov (Pozvaní), ktorí si prostredníctvom jeho linku vytvoria účet v aplikácii RYDE.

  2. Po registrácii vidí Pozývateľ v aplikácii mená pozvaných a počet jázd, ktoré absolvovali (a splnili podmienky). Aby mohla byť jazda započítaná, celkové jazdné musí byť minimálne 4€ a zároveň musí platiť jedna z nasledovných možností:

  • jazda bola zaplatená kartou,

  • jazda bola zaplatená z peňaženky,

  • jazda bola zaplatená kombináciou peňaženka + doplatok kartou (celkové jazdné nad 4€),

  • pri jazde bol použitý kupón, zvyšok doplatený buď kartou alebo peňaženkou (celková suma jazdného musí byť nad 4€),

  • pri jazde bol použitý kupón, časť doplatku zaplatená z peňaženky, zostatok doplatený kartou (celkové jazdné nad 4€).

  1. V prípade, že každý z pozvaných priateľov dokončil minimálne 2 jazdy spĺňajúce vyššie uvedené podmienky, Pozývateľovi je do peňaženky pripísaný kredit v hodnote 15€, ktorý je možné kedykoľvek využiť na cestovanie taxíkom RYDE, nie na iný účel. Kredit je možné využiť na viac jázd.

  2. Danú odmenu môže každý Pozývateľ získať len raz.

  3. Jazdy pozvaných priateľov musia byť úspešne vykonané do určeného dátumu - 21.12.2022, inak Pozývateľovi nevzniká nárok na kredit, tzv. odmenu.

Upozornenie:
Bonusový / výherný kredit z iných súťaží nie je možné použiť pre účel splnenia podmienok na pripočítanie jazdy pre Pozývateľa.

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov