RYDE Taxi Bratislava predstavuje revolučnú službu RYDE Economy pre nových spolupracujúcich taxikárov

RYDE jazdi s vlastným autom

Bratislava, 18. júna 2024 – RYDE Taxi Bratislava, moderná slovenská taxislužba v hlavnom meste, spúšťa novú službu pre spolupracujúcich taxikárov RYDE Economy, ktorá pre miestnych taxikárov mení pravidlá hry. Nová služba umožňuje taxikárom s platnou koncesiou jazdiť pod aplikáciou RYDE za mimoriadne výhodných podmienok, s poplatkom len 8% za každú sprostredkovanú jazdu a bez akýchkoľvek ďalších skrytých poplatkov a podmienok. Je to pozitívna správa najmä pre taxikárov, aby sa mali lepšie a hlavne, aby im zostalo viac peňazí z každej jazdy!

RYDE Economy – výhodná spolupráca pre každého taxikára. Ako to funguje?

Služba RYDE Economy je navrhnutá tak, aby taxikárom poskytovala maximálnu flexibilitu a finančnú výhodnosť. Taxikári, ktorí sa pripoja k platforme RYDE, sa registrujú online a po odobrení zo strany RYDE (zväčša do 24 hodín) zaplatia za sprostredkované jazdy len 8% z celkovej sumy jazdy. Tým sa RYDE stáva jednou z najvýhodnejších možností na trhu pre vodičov, ktorí chcú zvýšiť svoje príjmy bez zbytočných poplatkov.

Zníženie provízie až na 0%

RYDE Taxi Bratislava však ide ešte ďalej. Pre taxikárov, ktorí chcú znížiť svoju províziu ešte viac, existujú možnosti, ako dosiahnuť poplatok len 5% alebo dokonca 0%. To je možné prostredníctvom rôznych programov a bonusov, ktoré RYDE ponúka svojim spolupracovníkom. Týmto spôsobom RYDE motivuje taxikárov k aktívnej spolupráci a poskytuje im možnosť maximalizovať svoje zárobky.

Prečo si stiahnuť aplikáciu RYDE Taxi Bratislava?

Taxikári, ktorí ešte nevyskúšali RYDE Taxi Bratislava, majú teraz ideálnu príležitosť. Tu sú hlavné dôvody, prečo by si mali stiahnuť aplikáciu RYDE:

1. Finančná výhodnosť: S poplatkom len 8% za sprostredkovanú jazdu a možnosťou zníženia tejto provízie až na 0% je RYDE najvýhodnejšou voľbou na trhu.
2. Transparentnosť: Žiadne skryté poplatky ani dodatočné náklady. Čo vidíte, to platíte.
3. Flexibilita: Taxikári môžu jazdiť, kedy chcú a ako chcú. Neexistujú žiadne povinné minimálne počty jázd ani časové obmedzenia.
4. Technologická podpora: Aplikácia RYDE je užívateľsky prívetivá a intuitívna. Poskytuje všetky potrebné informácie pre efektívnu a pohodlnú prevádzku.
5. Bezpečnosť: RYDE kladie dôraz na bezpečnosť vodičov aj pasažierov. Všetky jazdy sú sledované a všetci užívatelia sú overení.
6. Slovenská aplikácia: Naša podpora pracuje na zlepšovaní poskytovaných služieb a zvyšovaní spokojnosti zákazníkov.

Ako sa pripojiť k RYDE Economy?

Stať sa súčasťou RYDE Economy je jednoduché. Stačí si:

- stiahnuť driver aplikáciu RYDE Taxi Bratislava pre Váš android,
- zaregistrovať sa v RYDE Taxi ako taxikár

Ani nie do 24 hodín môžete začať využívať výhody tejto revolučnej služby. Registrácia je rýchla a bezproblémová, a náš tím je pripravený poskytnúť podporu počas celého procesu.

RYDE Taxi Bratislava verí, že nová služba RYDE Economy prinesie pozitívne zmeny nielen pre taxikárov, ale aj pre celkovú kvalitu taxislužieb v Bratislave. Pozývame všetkých taxikárov, aby sa pripojili k našej rastúcej komunite a začali využívať výhody, ktoré RYDE Economy ponúka.

Pre viac informácií navštívte našu webovú stránku, kontaktujte nás na info@ryde.sk alebo sa rovno online nezáväzne zaregistrujte TU.

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov