RYDE Taxi ponúka najnižšiu tarifu cestovného v pomere ceny a komfortu

kto sme

Prvotnou ideou RYDE Taxi bolo ponúknuť prepravu za dostupnú cenu a jednotnú kvalitu pre všetkých. Fungujeme ako nová taxislužba. Našim cieľom je pozdvihnúť služby osobnej prepravy na vyššiu úroveň a s touto ideou sme začali v Bratislave. Rozhodli sme sa konkurovať súčasným populárnym, už etablovaným taxislužbám a to práve našim „Jednotným štandardom“. Súčasťou nášho úspechu je nová, slovenská RYDE aplikácia.

Hlavnou novinkou, ktorou chceme zaujať, je náš takzvaný „Jednotný štandard“, ktorý ponúkame v rámci Bratislavy ako jediní. Môžeme ho opísať tromi slovami: jednotnosť, bezpečnosť a kvalita. Zatiaľ čo pri iných službách je každá jazda iným zážitkom, RYDE vsádza na jednotnosť, spoľahlivosť, transparentnosť a stabilitu. Ponúkame len jeden model vozidla a celkové prevádzkovanie služby na vysokej úrovni, ktorú môže klient očakávať pri každej jazde. Naši partnerskí vodiči taxi jazdia na  vozidle Citroën C4 v rôznych farebných prevedeniach. Klient tak vždy vie, čo môže očakávať, najmä, ak je jeho prioritou vyšší štandard za rozumnú cenu.

Druhým štandardom ponúkanej služby je bezpečnosť. Všetky vozidlá sú vybavené kvalitnými modernými bezpečnostnými prvkami a za bezpečnosť jazdy sa zaručujú aj skúsení vodiči. RYDE zdôrazňuje aj transparentnosť – aplikácia ponúka férové ceny, kde sa ešte pred začatím jazdy klientovi zobrazí suma jazdného, ktorá by mala zostať rovnaká aj po jej ukončení.

Toto všetko vedie k tretiemu bodu filozofie spoločnosti RYDE – ku kvalite. Zaručujeme vysokú kvalitu svojej služby, ktorá bude rovnaká pre ktoréhokoľvek klienta, kedykoľvek a kamkoľvek sa v Bratislave vyberie. V rámci taxislužieb v Bratislave prinášame kvalitatívny skok vpred. Prichádzame so svojou vlastnou taxi aplikáciou, ktorá v dnešnej dobe tvorí jadro celého procesu. Klient si ju ľahko stiahne do svojho mobilu, zaregistruje sa za pomoci svojej e-mailovej adresy a telefónneho čísla a hneď po registrácií môže začať naplno využívať RYDE Taxi.

Dôraz kladieme na spokojnosť klientov aj našich partnerských vodičov.

Zabezpečujeme nadštandardné  podmienky aj pre svojich vodičov. Sú to naši partneri, v rámci štartovacieho balíka im ponúkame prenájom nového vozidla s doplnkami a zárobky vodičov nepodliehajú žiadnej provízii. Vodičovi pridelíme vozidlo z vozového parku, rovnako mu zabezpečíme dostatok objednávok.  Našou podmienkou je byť držiteľom platnej koncesie taxikára a mať všetky potrebné doklady a potvrdenia. Kladieme dôraz na zodpovednosť vodičov a ich predchádzajúce skúsenosti. Dávame priestor zodpovedným a skúseným vodičom, ktorí dokážu budovať našu víziu skutočne kvalitnej taxislužby pre našich klientov. Vnímame vodičov ako partnerov, preto im poskytujeme všetko potrebné, vrátane primeraného pracovného ohodnotenia. U nás nenájdete vodičov horších alebo lepších. Všetci, ktorí sú našimi partnermi majú rovnaké podmienky a ponúkajú našim klientom rovnaké služby. Každý má šancu uspieť a ponúkať rovnakú kvalitu, na ktorú má klient nárok. Veríme, že klient má záujem o službu, ktorej podstatou je premiestnenie sa z bodu A do bodu B, avšak zaujíma ho aj do akého vozidla nastupuje a kto ho riadi.

Cieľom spoločnosti je, aby mal partnerský vodič čas na seba, svoju rodinu a priateľov. Aj v tomto robíme revolúciu. Nie je nám ľahostajné, ako náš partnerský vodič žije.

Chápeme službu taxi ako službu v rámci trojuholníka, t. j. medzi službou RYDE – partnerským vodičom –  a klientom. Ide nám o súlad.

Naším najdôležitejším cieľom je naplniť očakávania klienta. Chceme byť službou, ktorá osloví každého, bez rozdielu.

Aktuálne pri prvom stiahnutí aplikácie RYDE odporúčame klientom čím skôr využiť možnosť uplatniť si 5 € zľavový kupón RYDE na jednu jazdu. Ide o limitovanú sériu kupónov RYDE.  Neváhajte, akcia bude čoskoro končiť !!! 

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov