RYDE TAXI spúšťa novinku! Viac cieľov v našej aplikácií!

Medzizastávky

Často sme dostávali otázky od našich klientov, či vôbec a kedy túto funkcionalitu plánujeme spustiť. Rozhodli sme sa vypočuť Vaše želania a táto funkcia je už dostupná pre klientov platiacich kartou.

Funkcia viacerých cieľov pre klientov RYDE TAXI je novinkou, ktorá má za úlohu spríjemniť a zjednodušiť využívanie našich služieb. Už nie je potrebné realizovať viac jázd, môžete si jednoducho všetky medzizastávky navoliť vopred!

K tejto funkcii sa dostane každý klient rovnako, či využíva zariadenie s operačným systémom Android alebo IOS. Rovnako sme do IOS aplikácie pridali možnosť výberu cieľa za pomoci špendlíka!

Ako to celé funguje?
Pri spustení aplikácie postupujete rovnako ako pri objednaní bežnej jazdy. V bode, kedy si chcete zvoliť destináciu, pribudlo znamienko plus. Ak chcete pridať medzizastávku, kliknite na „+“. Pokiaľ chcete zastávku zmazať, kliknite na „X“ v kolónke (riadku) so zvolenou destináciou. Prípadne zmeňte poradie zastávok posúvaním kolónky smerom nahor/nadol. Váš výber potvrdíte kliknutím na „HOTOVO“ a nasleduje výber platobnej metódy. Počas jednej jazdy s RYDE TAXI je možné zvoliť až 3 medzizastávky, spolu sa teda odveziete na 4 rôzne adresy, pričom tá posledná je logicky finálna.

Čo sme pre Vás ešte pripravili?
Funkciu viacerých cieľov sme prepojili s funkciou plánovaných jázd! Perfektné využitie vidíme napríklad v zdieľaní jazdy s priateľmi počas jazdy cestou na firemný večierok.
Vaše časté otázky boli rovnako smerované k pridaniu „špendlíka“ do zariadení s operačným systémom IOS. Táto funkcia je už tiež dostupná a slúži na komfortnejšie vybratie adresy vyzdvihnutia/cieľa.

Keďže ide o úplne nové funkcie v aplikácií, ktoré doteraz neboli dostupné, pre ich využitie je potrebné, aby ste mali našu aplikáciu RYDE Taxi vždy aktualizovanú na najnovšiu verziu, preto odporúčame, aby ste si túto skutočnosť overili pred prvým využitím novej funkcie.

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov